“Adaylarımız herkesten daha fazla çalışmalı” | Güney Gazetesi Mersin

“Adaylarımız herkesten daha fazla çalışmalı”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart Seçimlerine ilişkin “CHP zihniyetini yaptığı gibi vatandaşın oyunu çantada keklik görmeyeceksiniz” dedi.

“Adaylarımız herkesten daha fazla çalışmalı”



Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti aday tanıtım toplantısına katıldı. AKP’nin kurulduğu günden itibaren 17 defa milletin terazisine çıktığını aktaran Erdoğan, “Siyaseti laf ebeliğinden ibaret görenlerin karşısına programla, projeyle, icraatla, vizyonla çıktık. Böylece her kampanya dönemini milletimizle muhabbetimizi yenilediğimiz, dayanışmamızı perçinlediğimiz bir şölene dönüştürdük. Şimdi 18. kez milletimizin huzuruna çıkmanın hazırlığı ve heyecanı içindeyiz. Önümüzdeki 31 Mart Seçimlerine AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak yine bu hassasiyette hazırlanıyoruz. Adaylarımızdan seçim beyannamemize kadar her işimizi milletimizle istişare içinde, milletimizin görüşlerini alarak yürütüyoruz. Milletimiz neye uygun gördüyse, bizden beklentileri neyse onu yapmanın onu hayata geçirmenin derdindeyiz” şeklinde konuştu.

 

“MERSİN ADAYI İÇİN DE ÇALIŞACAĞIZ”

 

Cumhur İttifakı’nın bir diğer üyesi olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) adaylarının da aynı şevkle destekleneceğini belirten Erdoğan, “Partimizin adayları için nasıl gayret gösteriyorsak Milliyetçi Hareket Partisi adaylarını destekleyeceğimiz Manisa, Mersin, Bartın, Erzincan, Kars, Kırklareli, Osmaniye'de de aynı azim, şevk ve samimiyetle çalışacağız. Cumhur İttifakı’nda ayrım asla olmayacak. Unutmayınız en iyi seçim çalışması halkın içinde olmak, milletle beraber olmaktır. Medya ve sosyal medya elbette önemlidir. Ama asla sahada çalışmanın, gönüller kazanmanın yerini tutmaz. Sokakta, çarşıda, pazarda varlık göstermeden siyaset yapılmaz. Mahalli idarelerde asıl yük belediye başkan adayımızın omuzundadır. Adaylarımız herkesten daha fazla çalışmak, daha fazla koşturmak, daha fazla yoğrulmak, ter dökmek, emek vermekle mesul ve mükelleftir. Hep beraber bunu başardığımızda Allah’ın izniyle muhalefetin kale olarak gördüğü yerler dahil tüm belediyelerde zafer bizim olacaktır. Yeter ki biz işimizi hakkıyla yapalım, mesuliyetimizin hakkını verelim, gerisi rabbimizin yardımıyla inşallah gelecektir” ifadelerine yer verdi. (İHA)