BN Hotel’den çocuklara karne hediyesi | Güney Gazetesi Mersin

BN Hotel’den çocuklara karne hediyesi

Luxury thermal konseptiyle hizmet veren BN Hotel Thermal&Wellness, sömestr tatiline denk gelen 27 Ocak-4 Şubat tarihleri arasında çocuklu aileler için unutulmaz program hazırladı. Otel misafirlerine yönelik düzenlenecek ‘Aile Festivali’ 9 gün boyunca görsel şölen yaşatacak.  

BN Hotel’den çocuklara karne hediyesi


Mersin içmeler mevkiinde ‘luxurythermal’ konseptiyle hizmet veren BN Hotel Thermal&Wellness, sömestr tatilini eğlence şölenine çevirmeye hazırlanıyor. Ara tatil için kasım ayında düzenlenen festivalin büyük ilgi görmesinin ardından otel, yarı yıl tatili için de ailelerin ve çocukların keyifli vakit geçireceği dopdolu bir program hazırladı.

27 Ocak-4 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek festivalde, wokshoplardan eğitici ve öğretici atölyelere, yarışmalardan sinema gecelerine, çocuk tiyatrolarından doğa keşif gezilerine kadar birbirinden eğlenceli etkinlik yer alacak. Ailelerin keyifli vakit geçirmesi için her detayın titizlikle düşünüldüğü 9 gün sürecek festivalde, çocuklar beceri ve yeteneklerini keşfederken, aileler de hafızalara kazınacak konser ve eğlenceli gösterilerle beraberce eğlenmenin tadına varacaklar. (İHA)