Mersin firmaları, CBME Türkiye ile yeni pazarlara açıldı | Güney Gazetesi Mersin

Mersin firmaları, CBME Türkiye ile yeni pazarlara açıldı

Mersin’den Krea The Label ve Mışıl Kids markalarının katıldığı Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı CBME Türkiye’yi, 124 ülkeden toplam 15 bin 412 sektör profesyoneli ziyaret etti.

Mersin firmaları, CBME Türkiye ile yeni pazarlara açıldı


Informa Markets tarafından düzenlenen ve 30 yılı aşkın süredir Orta Doğu, Balkanlar, Kuzey Afrika ve Rusya-BDT bölgelerindeki bebek ve çocuk ürünlerine dair sektör ihtiyaçlarını başarıyla karşılayan fuarın son buluşmasında, uluslararası ziyaretçi oranı yüzde 32 oldu. En yoğun ziyaret sırasıyla Cezayir, Rusya, Libya, Suriye, Irak, Suudi Arabistan, Kazakistan, İran, Yunanistan ve Ukrayna’dan gerçekleşti. Sektörünün 2024 ihracatına doğrudan katkı sağlayan CBME Türkiye’nin 42. edisyonu 11-14 Aralık tarihlerinde, İstanbul Fuar Merkezi’nin 1-2-4 ve 8 numaralı salonlarında yapılacak.

Türk firmalarla birlikte Çin, Mısır, Hindistan, Kırgızistan, Filistin, Polonya, Portekiz, İngiltere ve Özbekistan’dan katılımcıların stant açığı Uluslararası Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı’na 125’i ilk kez olmak üzere, 1.100’den fazla marka katıldı. Çin Pavilyonu, Start-up alanı, New Comers alanı gibi yeni stant alanlarının yer aldığı fuarda katılımcılar, 0-16 yaş aralığında bebek, çocuk ürünleri ile 65 binin üzerinde İlkbahar-Yaz 2024 sezon koleksiyonlarını sergiledi. (Haber Merkezi)