Ali Öz: Hep birlikte kazanacağız | Güney Gazetesi Mersin

Ali Öz: Hep birlikte kazanacağız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Toroslar Belediye Başkan adayı Ali Öz, ilçede faaliyet gösteren tekstil firmalarını ziyaret ederek, firma sahipleri ve tekstil işçileri ile bir araya geldi.

Ali Öz: Hep birlikte kazanacağız


Firma ziyaretlerinde yoğun ilgiyle karşılanan Ali Öz, çalışanlarla sohbet ederek, “Hep birlikte kazanacağız” dedi.

Firmaları gezerek ürünleri de inceleyen Cumhur İttifakı MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Ali Öz, tüm tekstil çalışanlarına kolaylıklar diledi.

Toroslar’a en güzel hizmeti hep birlikte sunacaklarını belirten Öz, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için destek istedi.

 

“YATIRIMLARI EN DOĞRU ŞEKİLDE DEĞERLENDİREREK, TOROSLARIMIZA İVME KAZANDIRACAĞIZ”

 

Üretimi destekleyici ve istihdamı artırıcı projelerinden de bahseden Ali Öz, Mersin’in tekstil sektörü açısından Türkiye’nin önemli şehirlerinden biri olduğunu belirterek, “Bu kapsamda Toroslar İlçemizde de önemli tekstil firmaları faaliyet gösteriyor. Tekstil firmalarının, kentimizin ekonomisi için önemini biliyoruz. Kentimize ve ülkemize kattığınız değer çok kıymetli. Allah hepinizden razı olsun” ifadelerini kullandı.

MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Ali Öz’e yaptığı ziyaretlerde; MHP Toroslar İlçe Başkanı Osman Mete Yıldız, AKP Toroslar İlçe Başkanı Ferdi Çokkeser ile Ülkü Ocakları Toroslar İlçe Başkanı Yunus Emre Tugay da eşlik etti.