Mersin’de yoğun tempo | Güney Gazetesi Mersin

Mersin’de yoğun tempo

Mersin’de yoğun tempo


HASAN KÜÇÜK

 

Yeni Mersin İdman Yurdu TFF 2. Lig Beyaz Grup 25. Haftasında pazar günü karşılaşacağı Kırklarelispor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Teknik Direktör Özcan Kızıltan idaresindeki antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından güç ve çabukluk çalışması yapan oyuncular daha sonra çift kale maç yaptı.

Teknik Direktör Özcan Kızıltan, evlerinde 4-0 yendikleri Kırşehir maçının artık geride kaldığını ifade ederek “Günler akıp gidiyor. Kırklareli maç hazırlıklarımız sürüyor. Rakibimizin analizini yaparak stratejimizi belirledik ve çalışmalarımızı ona göre yapıyoruz” dedi.

Takımda sakat oyuncuları bulunduğunu ifade eden Kızıltan şunları söyledi: “Oğuz Özden Buca maçından beri sakatlığı devam ediyor. Ömer Önden son 2-3 maçtır bileğindeki sakatlıktan dolayı ağrı kesicilerle oynuyor. Son maçlarda bunun daha fazla sıkıntısını yaşadı. Bizde oyundan aldık. Yasin geçen maçın ilk yarısında sakatlık yüzünden oyundan çıkmak durumunda kaldı. Yasin’in de tedavisi devam ediyor. Onun dışında oyuncularımızla çalışmalarımızı yürütüyoruz.”

 

 

“1-2 TANE DAHA GÖRÜŞTÜĞÜMÜZ OYUNCU VAR”

Kızıltan transferle ilgili ise şunları söyledi: “Birkaç transferle daha şehrin takımının farklı noktalara gelebileceği görüşleri düşünceleri haklı olarak ortaya çıkıyor. Bizde devre arasında iki tane transfer yaptık. Muhmammet Enes’i aldık. O da bu hafta Yasin sakatlandıktan sonra oyuna aldık. Muhammet kalitesini, yeteneklerini gösterdi. Gollerde önemli katkıları var. İleriye dönük bizi umutlandırdı. Birde Miraç’ı aldık. Çalışmalarını sürdürüyor. Transfer süresi cuma günü bitiyor. 1-2 tane görüştüğümüz oyuncular var. Şartlar uyarsa o arkadaşları da kadromuza katmaya çalışacağız.”