CHP’de hedef 13 ilçe | Güney Gazetesi Mersin

CHP’de hedef 13 ilçe

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin İl Örgütü tarafından, yaklaşan yerel seçimler öncesi il ve ilçe başkanlıkları, belediye başkan adayları ve seçim koordinasyon merkezi yöneticileri ile değerlendirme toplantısı yapıldı.

CHP’de hedef 13 ilçe


Önceki gün Marde Hotel’de gerçekleştirilen toplantıya, CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, İl Kadın Kolları Başkanı Gülşah Yıldırım Genç, İl Gençlik Kolları Başkanı Alkım Sümer, tüm ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticileri, ilçe belediye başkan adayları ve seçim koordinasyon merkezi sorumluları katıldı.

Toplantıda yaptığı konuşmada yaklaşan yerel seçimlerin tüm Türkiye için büyük önem taşıdığını belirten CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, yetkili tüm kurulların bu bilinç ve sorumluluk il çalışmalarını sürdürmesi gerektiğini söyledi.

Ömür, “Gücümüzü, enerjimizi en verimli şekilde kullanmak için planlı, mahallelerin nüfus yoğunluğu ve demografik yapısına göre planlama yapıyoruz. Bu doğrultuda çalışmalar yapacağız. İlçelerimizde de bunun bir çalışmasını yaptık, başlattık. Büyükşehir Belediye Başkan adayımız, il ve ilçe örgütlerimiz ve ilçe belediye başkan adaylarımız ile uyumlu ve entegre bir şekilde bu çalışmayı yapacağız” diye konuştu. (Haber Merkezi)