Inter Academy Turkey’den İtalya çıkarması | Güney Gazetesi Mersin

Inter Academy Turkey’den İtalya çıkarması

Inter Academy Turkey’den İtalya çıkarması


Inter Academy Turkey Futbol Okulları, öğrenciler ve velilerin katılımıyla Milano kampı düzenledi.

Kampta Inter Academy Turkey Yönetici Ortakları Hüseyin Kılavuz, Hüseyin Gökten, Hüseyin Altun, Inter Academy antrenör ekibi ve idarecileri yer aldı. Sporcular, kamp boyunca her gün Inter’in profesyonel altyapı antrenörleri ile antrenmanlar yaparak teknik becerilerini geliştirme ve fiziksel kondisyonlarını arttırma imkanı sağladı.

Aynı zamanda Inter altyapı tesisi olan Konami Youth Development Centre’de, Inter Academy pilot kulüplerinden A.S.D. Lombardina ile yapılan dostluk maçları, genç yeteneklerin birbirleriyle rekabet etmelerini ve birlikte çalışmalarını sağladı. Bu maçlar ile öğrenciler uluslararası alanda kendini gösterme şansı buldular.

Ayrıca Inter Academy Turkey antrenörlerine ve idare ekibine Inter Academy Başantrenörü Andrea Ratti tarafından eğitim semineri düzenlendi.

Inter Academy Turkey sporcuları, Inter’in U-18, U-19 takımları ve Inter Kadınlar A takımlarının önemli maçlarını izleyerek futbol kariyerlerinde unutulmaz tecrübeler edindi. Öte yandan sporcular Inter Kadınlar A takımının maç seromonisinde yer aldı.

Inter’in eski kalecisi Handanovic’le tanışan sporcular futbol kariyeri ve kalecilik hakkında bilgi edindiler.

 

 

SPORCULARIN HAKAN ÇALHANOĞLU HEYECANI

Kampın en özel anlarından biri, Inter'in yıldız oyuncusu Hakan Çalhanoğlu ile gerçekleşti. Türk futbolunun gururu ve Inter’in yıldız oyuncusu Hakan Çalhanoğlu, Inter Academy Turkey öğrencileriyle tanıştı ve fotoğraflarını imzaladı. Bu an, genç sporcular için unutulmaz bir anı olarak kaydedildi.

Kampın sosyal ve kültürel etkinlikleri arasında ise sporcular ve veliler İtalya ve İsviçre’nin tarihi şehirlerini, müzelerini rehber eşliğinde gezerek bölgeyle ilgili kültürel tecrübelerini arttıracak unutulmaz deneyimler yaşadılar.

Futbol tutkunlarının hayallerini süsleyen San Siro Stadyumu ve müzesini gezen sporcular ve veliler futbolun tarihini ve efsanelerini yakından tanıma fırsatı buldular.

 

 

INTER JUVENTUS MAÇINDA INTER ACADEMY TURKEY RÜZGARI

Kampın bir diğer önemli anı ise Inter - Juventus maçında yaşandı. San Siro Stadyumu'nun coşkulu atmosferini doyasıya yaşayan veliler ve sporcular, Inter takımını destekleyerek stadyumda unutulmaz anlar yaşadılar. Maçın heyecanına ortak olan öğrenciler ve veliler büyük bir sevgi ve coşkuyla Inter'e destek vererek futbol tutkunlarının arasına karıştılar.

 

 

“FUTBOLUN EFSANESİ ZANETTİ İLE ÖZEL BULUŞMA”

Kamp sonunda sporcularımız Inter’in efsane oyuncusu ve Başkan yardımcısı Javier Zanetti ile özel bir buluşma gerçekleştirdi. Sporcular Zanetti’ye futbol kariyeri ve deneyimleri hakkında sorular sorarak değerli bilgiler edindiler. Etkinlik sonunda Sporcular, Antrenör ekibi ve idarecilere Javier Zanetti’nin elinden başarı sertifikaları takdim edildi. (Haber Merkezi)