“Yenişehir gerçek belediyecilikle tanışacak” | Güney Gazetesi Mersin

“Yenişehir gerçek belediyecilikle tanışacak”

Yenişehir’de her kesimi kucaklayan bir yönetim anlayışı benimseyeceklerini söyleyen AKP Yenişehir Belediye Başkan Adayı Kenan Peker, “Yenişehir’de, her bir vatandaşımızın yaşam standartlarını yükseltmek ve geleceğe umutla bakmasını temin etmek için çalışacağız. Yenişehir gerçek belediyecilikle tanışacak” dedi.

“Yenişehir gerçek belediyecilikle tanışacak”


 

ELVAN KONUK

AKP Yenişehir Belediye Başkan Adayı Kenan Peker, aday tanıtım toplantısında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yenişehir Belediye Başkan adayı olarak görevlendirilmenin mutluluğunu yaşadığını söyleyen Peker, “Yenişehir için hayal ettiğimiz bir geleceği inşa etmek adına 31 Mart akşamına kadar gece uyumadan gündüz yorulmadan çalışacağımızı hepinizin bilmesini isterim. Yenişehir; yaşadığımız, çocuklarımızın geleceğini kurduğumuz, insanı, doğası, havasıyla bütün güzellikleri barındıran bir ilçe. Bu sebeple, Yenişehir’in her bir köşesinde yaşayan her bir vatandaşımızın huzur ve refah içinde yaşaması, en temel görevimizdir” dedi.

 

“YENİŞEHİR’İ DAHA YAŞANABİLİR BİR YER HALİNE GETİRMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

 

Yenişehir’i gerçek belediyecilikle tanıştıracaklarını dile getiren Peker, “Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi, gerçek belediyecilik anlayışı, Cumhur İttifakı değerlerine sıkı sıkıya bağlılıkla mümkün olur. Bu değerler; milletimize hizmet etmek, adalete ve hakkaniyete riayet etmek, birlik ve beraberlik içinde hareket etmek gibi esaslardır. Bizler, Yenişehir’de, her bir vatandaşımızın yaşam standartlarını yükseltmek ve geleceğe umutla bakmasını temin etmek için çalışacağız.  Yenişehir’i daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getirmek için, her birimizin gayreti ve desteği elzemdir. Bu yolda, birlik ve beraberlik içinde, tüm farklılıklarımıza rağmen ortak hedefimize odaklanarak ilerleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

“AYIRMADAN AYRIŞMADAN HER KESİMİ KUCAKLAYACAĞIZ”

 

Her kesimin belediye başkanı olacağını belirten Peker, “Sevgili Yenişehirli vatandaşlarımızın da desteğiyle, mutlu, huzurlu ve refah içinde bir Yenişehir’in temellerini birlikte atacağımıza inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, Yenişehir’e olan sevgi ve inancımızla yola çıktığımızı bir kez daha ifade etmek isterim. Hep birlikte, daha güzel günler için el ele, gönül gönüle çalışacağız. Yenişehir gerçek belediyecilikle tanışacak. Ayırmadan ayrışmadan her kesimi kucaklayarak mutlu Yenişehir’i el birliğiyle inşaa edeceğiz” şeklinde konuştu.