Strateji Geliştirme Başkanı Karagöz incelemelerde bulundu | Güney Gazetesi Mersin

Strateji Geliştirme Başkanı Karagöz incelemelerde bulundu

Strateji Geliştirme Başkanı Karagöz incelemelerde bulundu


Gençlik ve Spor Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Erdinç Karagöz, Mersin’e incelemelerde bulundu.

Mersin’de yapımı tamamlanan ve devam eden projeleri yerinde incelemek üzere kente gelen Gençlik ve Spor Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Erdinç Karagöz, çalışmaları yerinde inceleyerek Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir'den bilgi aldı.

Karagöz, ilk olarak ilgili İlçe, şube, Gençlik Merkezi ve yurt müdürleri ile Mersin Kız Öğrenci Yurdunda bir toplantı gerçekleştirdi. Yapılan toplantının ardından sırasıyla Mersin Kız Öğrenci Yurdu içerisinde bulunan Genç Ofis, Yenişehir ilçesine kazandırılan Yenişehir Gençlik Merkezi, Toroslar ilçesine kazandırılan Toroslar Gençlik Merkezi, Toroslar Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası ve Bakanlığa bağlı Türkiye'nin ilk Engelli Gençlik Merkezi olma özelliğine sahip Mezitli Engelsiz Yaşam Merkezi ile Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahasında incelemeler yaparak yetkililerden yapılan son çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Karagöz, yaptığı incelemelerin ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Mersin’e kazandırılan yatırımların hayırlı uğurlu olmasını temenni ederek kentten ayrıldı. (Haber Merkezi)