Tarsus Üniversitesi personeline maaş promosyonu | Güney Gazetesi Mersin

Tarsus Üniversitesi personeline maaş promosyonu

Tarsus Üniversitesi çalışanları için gerçekleştirilen banka maaş promosyon ihalesi sonuçlandı. Türkiye Cumhuriyeti İş Bankası, personel başına 23 bin 525 TL promosyon ödemesi yaparak ihaleyi kazandı.

Tarsus Üniversitesi personeline maaş promosyonu


İhale sonucunda, Tarsus Üniversitesi'nin 528 çalışanı için toplam 12 milyon 280 bin 50 TL'lik promosyon anlaşması sağlandı. Bu anlaşma, akademik, idari ve 4/D (sürekli işçi) personelinin her birine iki yıllık dönem için tek seferde 23 bin 525 TL promosyon ödemesi alacağı anlamına geliyor.

Eğitim-Bir-Sen Mersin Üniversiteler Şubesi'nin yetkili sendika olarak katılımıyla gerçekleştirilen ihalede alınan bu sonuç, sendikanın müzakereleri sonucunda elde edildi. Sendika Başkanı Ömer Özbilen, bu sevindirici haberin üyelerine mesaj ile duyurulduğunu belirtti.

Eğitim-Bir-Sen Mersin Üniversiteler Şube Başkanı Özbilen, “Tarsus Üniversitesi ve Eğitim-Bir-Sen Mersin Üniversiteler Şubesi, elde edilen bu başarıyı Tarsus Üniversitesi personeline armağan ederken, üniversitenin akademik ve idari kadrosunun refah düzeyinin artırılmasına yönelik bu katkının tüm personel için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)