Mazbatalarını aldılar | Güney Gazetesi Mersin

Mazbatalarını aldılar

CHP’den Mezitli Belediye Başkanı seçilen Ahmet Serkan Tuncer ile MHP’den Erdemli Belediye Başkanı seçilen Mustafa Kara mazbatalarını alarak göreve başladı.

Mazbatalarını aldılar


Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, “Yıllar önce bir yola çıktık, doğduğumuz, doyduğumuz kente hizmet etmek anlamında. Genel merkezimiz takdir etti, Mezitli’de yaşayan vatandaşlarımız da sağolsun bizleri tercih etti. çok büyük bir oy farkıyla tercih etti. Güzel bir seçim süreci geçirdik. Tüm engellemelere, kirli oyunlara, partiye ihanet edenlere rağmen çok güzel ve iyi bir oy aldık. Bizlere destek veren vermeyen tüm Mezitli’de yaşayan halkımıza teşekkür ediyorum. Bu 5 sene içerisinde çok güzel işler yapacağız. Mezitli’ye yakışan, Mezitli’nin adını her yerde duyuracak hizmetler vereceğiz. 5 sene sonra da Mezitlimiz ‘İyi ki biz bu başkanımızı seçmişiz’ diyecek.Örgütün en dibinden en üst kademesine yıllardır görev aldım. Hem örgütün iç yapısını biliyorum hem CHP’de siyaset yapan dostların talebini biliyorum. Hem de burada doğup büyümemden kaynaklı halkın içinde olmam, çiftçisinin, köylüsünün, emeklisinin, gencinin yanında olmamdan dolayı tanınmışlık ve bir teveccüh vardı. Gerçekten kenti çok iyi biliyorum. Çok güzel işler yapacağız takım arkadaşlarımla” ifadelerini kullandı.

 

“SEVGİ VE SAYGI DİLİNİ KULLANDIK”

 

Erdemli Belediye Başkanı Mustafa Kara da “Bizler seçim kampanyası süreci boyunca ayırmadan, ayrıştırmadan şehrimizi kucaklamaya, gönüller yapmaya gayret ettik. Bu seçim sürecinde sadece sevgi ve saygı dilini kullandık. Yeni yüzyılda yeni Erdemli anlayışıyla yapacağımız projeleri ilçemize kazandıracağımız eserleri anlattık. Hayalimize inanan, idealimize ortak olan, yolumuzu açan omuzumuzdaki yükü alan, bize güvenen, desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederiz” dedi. (Haber Merkezi)