Silifke ateşle oynuyor: 0-2 | Güney Gazetesi Mersin

Silifke ateşle oynuyor: 0-2

Mavi Yengeçler evinde Hacettepe’ye yenilerek dibe düştü

Silifke ateşle oynuyor: 0-2


HASAN KÜÇÜK

Silifke Belediyespor TFF 3. Lig 2. Grup 26. Hafta karşılaşmasında Başkent ekibi Hacettepe 1954 Spor’a evinde 0-2 mağlup oldu. Bu skorla 28 puanda kalan Kırmızı Lacivertliler’in düşme hattındaki takım ile arasındaki puan farkı 1’e düştü.

Silifke Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmaya Mavi Yengeçler, Rasim Mutlu, Cenk Özbey, İbrahim Alan, Özgür Çelik, Orkun Tırpancı, İbrahim Halil Şimşek, Soner Birinci, İhsan Furkan Deniz, Mustafa Murat Uslu, Anıl Kara ve Ali Helvacı’dan oluşan 11 ile çıktı.

 

SİLİFKE 10 KİŞİ KALDI

Hacettepe 1954 12. Dakikada sağ taraftan gelişen Hacettepe atağında Silifke ceza sahasında buluştuğu topa kafa ile vuran  Gökhan Altıparmak konuk takımı 0-1 öne geçirdi.  Silifke Belediyespor’dan Orkun Tırpancı 36. Dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. İlk yarı konuk takımın 0-1 üstünlüğü ile sona erdi.

2. yarıya yine etkili başlayan Hacettepe 75. Dakikada sol taraftan geliştirdiği atakta Silifke ceza sahası içinde topla buluşan Baran Başyiğit’in güzel vuruşu ile farkı 2’ye çıkardı.  Karşılaşma konuk ekibin 0-2 üstünlüğü ile sona erdi.