Vali Pehlivan ve Vali Yavuz<br>Mersin-Tarsus OSB’de | Güney Gazetesi Mersin

Vali Pehlivan ve Vali Yavuz
Mersin-Tarsus OSB’de

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve beraberindeki heyet ile birlikte Mersin- Tarsus Organize Sanayi Bölgesi içerisinde faaliyet gösteren Model Fabrika ve Yenilik Merkezine ziyarette bulundu.

Vali Pehlivan ve Vali Yavuz<br>Mersin-Tarsus OSB’de


Yerel öncü bir merkez olan Model Fabrika ve Yenilik Merkezinde üretim aşamasındaki çalışmaları yerinde inceleyen Vali Pehlivan ve Vali Yavuz, çalışanlarla bir süre sohbet etti, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Ardından Mersin- Tarsus Organize Sanayi Bölgesi içerisinde bulunan ve örnek proje çalışmaları gerçekleştiren Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne gidildi.

Vali Pehlivan ve Vali Yavuz, özellikle genç nüfusa dönük donanımlı, kaliteli ve sürdürülebilir mesleki eğitim alanlarının oluşturulması ve geliştirilmesi gerektiği fikrinden hareketle kurulan okuldaki sınıf, atölye ve laboratuvarları ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir süre sohbet etti, yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Ziyaretlere, Kocaeli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Mersin- Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Âdem Ceylan, Kandıra Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Başol, İstanbul Mermerciler Karma Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu 2. Başkanı Haluk Sekban ve Mersin- Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti. (Haber Merkezi)