Mezitli şampiyonluk kupasına kavuştu | Güney Gazetesi Mersin

Mezitli şampiyonluk kupasına kavuştu

Mezitli şampiyonluk kupasına kavuştu


HASAN KÜÇÜK

Geçen hafta Mersin 33 FK’yı 2-1 mağlup ederek Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselen Mezitli 33 FK şampiyonluk kupasına kavuştu.

Mezitli 33 FK, Mersin Süper Amatör Lig play-offta sezonun son maçında Binevlerspor’u konuk etti. Çopurlu Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Mezitli 33 FK 2-1 kazandı. Geçen hafta Mersin 33 FK’yı yenerek BAL’a yükselen Mezitli 33 FK’ya Binevler karşılaşması öncesi şampiyonluk kupası verildi.

Şampiyonluk kupasını Mezitli 33 FK’nın Başkanı ve Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer’e veren Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mithat Ertaş, önümüzdeki sezon BAL’da mücadele edecek takıma başarılar diledi.

 

 

Başkan Tuncer ise “BAL’a yükselen, yönetim kurulu Başkanı olduğum Mezitli 33 Spor’a gönül ve emek vermiş tüm kardeşlerimi tebrik ediyorum. Sizinle yazacak çok başarı hikayemiz var” ifadelerini kullandı.

Toroslar Suni Çim Sahada oynanan diğer karşılaşmada ise Mersin 33 FK, Akdeniz Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Sezonu 2. tamamlayan Mersin 33 FK ise BAL’a çıkabilmek için BAL’da il ikincisi durumunda olan Homurlu 1951 ile play-out oynayacak.