ÇBK MERSİN’E DEĞER KATIYOR | Güney Gazetesi Mersin

ÇBK MERSİN’E DEĞER KATIYOR

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer, hep destek tam destek verdiği kadın basketbolunun lokomotif kulübünü bu sözlerle onore etti:

ÇBK MERSİN’E DEĞER KATIYOR


ÇBK Mersin Yönetimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret ederek Mersin’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen FIBA Kadınlar EuroLeague Final Four organizasyonuna verdiği destekten ötürü teşekkür etti.

Seçer’i ziyaret eden heyette ÇBK Mersin Başkanı Serdar Çevirgen, Asbaşkanı Ali Adalıoğlu, ÇBK Mersin Genel Koordinatörü Ender Ünlü ile Basın Halkla İlişkiler Sorumlusu Soner Serttaş yer aldı.

 

SEÇER: ŞEHRİMİZE RENK KATIYORSUNUZ

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ÇBK’nın Mersin’in adını Avrupa’da duyurduğuna dikkat çekerek şöyle dedi:  “Sportif mücadele olarak da hakikaten çok güzel, disiplinli, organize bir kulüp olarak güzel işler başarıyorsunuz. Sizi tebrik ediyoruz. Şehrimize de renk katıyorsunuz. Sportif faaliyet olarak değer katıyorsunuz ve Mersin’in tanıtımına katkı sunduğunuz gibi Mersin’de yaşayan insanlara da ayrı bir keyif katıyorsunuz, daha zengin bir yaşam sağlıyorsunuz.”

 

“DAHA GÜZEL BAŞARILAR BEKLİYORUZ”

ÇBK Mersin’in maçlarına katıldığını ve son olarak da FIBA Kadınlar EuroLeague Final Four’u izlediğini anlatan Seçer, “Müsabakalar çok renkli ve salonun atmosferi güzel oldu. En çok hoşuma giden ise tribünlerde kadın ve çocuk ağırlıklı seyircilerin coşkusuydu. Bunu önemsiyorum. Umut ediyorum ki ÇBK Mersin daha güzel başarıların altına imza atacak. Hem takım olarak hem de Mersinimize değer katacak” diye konuştu.

 

SEÇER’E TEŞEKKÜR

ÇBK Mersin Başkanı Serdar Çevirgen de kentte gerçekleşen FIBA Kadınlar EuroLeague Final Four’dan sonra FIBA’nın kendilerine teşekkür mektubu yazdığını ve Mersin şehrinden övgüyle bahsedildiğini hatırlattı.

ÇBK Mersin Asbaşkanı Ali Adalıoğlu ise Seçer’e hitaben. “Final Four’a katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz. Spora yapılan olumlu yatırımların mutlaka geri döneceğine inanıyorum” dedi.