Çalışmaları yerinde incelediler | Güney Gazetesi Mersin

Çalışmaları yerinde incelediler

Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Nuriye Arslan ve Hoşyar Sarıyıldız, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Güneş Mahallesi’nde başlattığı asfalt serim çalışmasını yerinde inceledi. Eş Başkanlar, hazırlanan plan ve program kapsamında, Akdeniz’de acil ihtiyaç duyan tüm mahallelerin sokaklarının yenileneceğini ifade etti.

Çalışmaları yerinde incelediler


Akdeniz Belediyesi, yeni dönemle birlikte hizmet atağına hızla başladı. Gerek ekiplerin sahada yaptığı incelemeler gerekse muhtarlar ve yurttaşlardan gelen talepler doğrultusunda plan ve program hazırlayan fen işleri ekipleri, ihtiyaç duyan mahallelerin sokaklarını iş makineleri desteğiyle yenileyip ilçenin çehresini değiştirmeye başladı. Eş Başkanlar Nuriye Arslan ve Hoşyar Sarıyıldız, sokakları kilitli parke taşı ile kaplı olan ve ömrünü zaman içinde tamamlayan Güneş Mahallesi 5856 sokak üzerinde başlayan asfalt kaplama çalışmasını yerinde inceleyip ekiplerden bilgi aldı.

Eş Başkan Nuriye Arslan, “göreve geldikten sonra muhtarlarımızla istişareye geçerek ve eksikleri tespit ederek yapılması gereken acil yolları belirledik. Akabinde de ekiplerimiz eliyle çalışmalarımıza başladık. Akdeniz’in yollarını, sokaklarını yenileyen çalışmalarımız bundan sonra da devam edecektir” dedi.

Eş Başkan Hoşyar Sarıyıldız ise, yeni dönemle birlikte Akdeniz’i yenileme ve güzelleştirme çalışmalarına hızla başladıklarının ifade ederek, “Bütün sokaklarımızın yenilendiği, vatandaşlarımızın yaşamını rahatça idame ettirdiği bir Akdeniz’i birlikte inşa edeceğiz. Aciliyet durumuna göre de asfalt serim, kilit taşı, kaldırım yenileme hizmetimiz aralıksız sürecek” diye konuştu (Haber Merkezi)