Ahmet Kaya Parkı yenileniyor | Güney Gazetesi Mersin

Ahmet Kaya Parkı yenileniyor

Akdeniz Belediyesi; Çay Mahallesi’nde bulunan Ahmet Kaya Parkı’nda kapsamlı bir bakım onarım ve yenileme çalışması gerçekleştirdi. Eş Başkanlar Nuriye Arslan ve Hoşyar Sarıyıldız, parkta gerçekleşen yenileme çalışmalarını yerinde inceledi, parka gelen çocuklarla sohbet etti.

Ahmet Kaya Parkı yenileniyor


Akdeniz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Yaşar Kemal Parkı’ndan sonra Çay Mahallesi’nde bulunan Ahmet Kaya Parkı’nda da bakım çalışması başlattı.

Parktaki oyun gruplarını yenileyen, basketbol sahasının zeminini kauçukla kaplayan ekipler, oyun grupları ile spor aletlerinin etrafındaki zemini de suni çimle kaplayıp çocuklar için daha güvenli bir hale getirdi.

 

ÇOCUKLARIMIZA DAHA GÜVENLİ OYUN ALANLARI SAĞLIYORUZ”

 

Çalışmalar hakkında bir açıklama yapan Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Nuriye Arslan; “Çocuklarımızın daha güvenli alanlarda eğlenip oyun oynayabilmeleri için ekiplerimiz parklarımızı yenileniyor. Geçmişte ciddi bir boş vermişlik hali yaşanmış bu parkımızda. Ailelerimizin ve çocuklarımızın parka rahatlıkla gelip dinlenmeleri ve oyun oynamaları için ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışıyor. Mahallemize ve çocuklarımıza şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Eş Başkan Hoşyar Sarıyıldız ise açıklamasında; “Çay Mahalleli hemşerilerimizin talepleri doğrultusunda Ahmet Kaya Parkımızı yeniliyoruz” dedi. (Haber Merkezi)