“Gençleri arkamıza aldık, kim tutar bizi?” | Güney Gazetesi Mersin

“Gençleri arkamıza aldık, kim tutar bizi?”

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, son seçimlerde gençlerden büyük destek aldıklarını belirterek “Gençler biliyor ki Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanları gençleri düşünüyor. Cumhuriyet Halk Partili belediyecilik Ankara’da da İstanbul’da da, Adana’da da Mersin’de de, Antalya’da Aydın’da belediyecilik hizmeti yaptığımız tüm kentlerde gençlerin gönlüne taht kurdu. Başkanlar gençlerle gönül bağı kurdu. Çok şükür onları arkamıza aldık kim tutar bizi. Daha çok çalışacağız. Onların umudu olmaya devam edeceğiz” dedi.

 “Gençleri arkamıza aldık, kim tutar bizi?”


ABİDİN YAĞMUR


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Valiliğinin düzenlediği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerine katıldıktan sonra partisi CHP’nin düzenlediği alternatif törene katıldı.

 

“MİLLET DEMOKRASİYE AYAR YAPTI”

 

Burada partililere seslenen Vahap Seçer, “Geleceğimiz gençler. Ama ne yazık ki 31 Mart 2024 tarihine kadar gençler geleceğini ülkesinde değil, yurtdışında aramanın hesaplarını yapıyordu. Ancak her zaman söylediğimiz gibi milletimizin ferasetine inandık. Milletimiz 31 Mart seçimlerinde de düzenleme yaptı. Demokrasiye bir ayar verdi. Uyarı isteyenlere uyarısını verdi. Hadi bakalım sizleri de görelim dediklerine de güç verdi. İşte milletin görmek istedikleri yani güç verdikleri bizleri, Cumhuriyet Halk Partilileriz. Bundan sonra gençlerimizin geleceklerini yurtdışında aramalarının bir daha düşündürmemek için bu sorumluluğun bilinciyle, çok daha fazla görev bilinciyle, çok daha fazla çalışarak, inançla, şevkle çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

 

“KENTLERDE NE YAPTIYSAK ÜLKEMİZ İÇİN DE AYNISINI YAPACAĞIZ”

 

CHP’nin genel seçimlerde de başarılı olacağına inandığını kaydeden Vahap Seçer, “Ondan sonra yapılacak hizmetleri görüyorum. Nasıl ki yönettiğimiz kentleri kalkındırdıysak, yönettiğimiz kentlerde huzuru, barışı, kardeşliği daim kıldıysak, insanları güldürdüysek, en kaliteli hizmetleri yaptıysak, gencimizi, çocuğumuzu, kadınımızı, yaş almış yurttaşlarımızı düşünmüşsek, onları mutlu ettiysek emin olun ülkemizde de aynı uygulamaları yapacağız. İşte bunları hayal ediyorum. Onun için şevkim, çalışma isteğim daha çok artıyor. Daha yolun başındayız. Daha bu başlangıç mücadeleye devam. Mücadele zafer elde edilene kadar. Orada da bitmiyor. Bir sonrası var. Türkiye’yi ihya etmek, Türkiye’de gençlerin yüzünü güldürmek” ifadelerini kullandı.

 

“CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANLARI GENÇLERLE GÖNÜL BAĞI KURDU”

 

Mersin’de son seçimlerde gençlerden büyük destek aldıklarını belirten Vahap Seçer sözlerini şöyle sürdürdü:

“Mersin’de gençlerin yüzü gülüyor. Gençler bizi destekliyor. Son seçimlerde de Cumhuriyet Halk Partisi belediyeciliğine Mersin’in gençleri oy verdi. Çünkü onlar da biliyor ki Cumhuriyet Halk Partili belediyecilik anlayışı kentin en güzel yerini ranta değil gençlere açıyor, okuma salonu yapıyor. Bunu gençler biliyor. Gençler biliyor ki Türkiye’nin en ucuz toplu taşıma aracıyla okuluna gidiyor. Gençler biliyor ki Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanları gençleri düşünüyor. Cumhuriyet Halk Partili belediyecilik Ankara’da da İstanbul’da da, Adana’da da Mersin’de de, Antalya’da Aydın’da belediyecilik hizmeti yaptığımız tüm kentlerde gençlerin gönlüne taht kurdu. Başkanlar gençlerle gönül bağı kurdu. Ben gençlerimize güveniyorum. Çok şükür onları arkamıza aldık kim tutar bizi. Daha çok çalışacağız. Onların umudu olmaya devam edeceğiz.”

 

“HER 3 KİŞİDEN 2’Sİ CHP BELEDİYECİLİĞİNE OY VERDİ”

 

Vahap Seçer, “Mersin mutlu, Mersin umutlu, Mersin huzurlu. Mersin kardeşlik kenti. Bunun da teminatı Cumhuriyet Halk Partili belediyecilik. Bir kente girmişsek o kente huzur gelir. O kentte kavga olmaz. O kentte ayrım olmaz. Vatandaşlarımıza bunu hatırlatın. Çok şükür onlar da bunun bilincindeki 31 Mart’ta Mersin’i tüm Türkiye’de konuşturdular. Her 3 kişiden 2’si Cumhuriyet Halk Partili belediyeciliğe oy verdi bu kentte. Onlara teşekkür ediyoruz. Onlara minnettarız. Emeğimizi zayi etmediler. Ahde vefayı bildiler. Biz de onlara söz veriyoruz. Sorunluluğumuzun bilincindeyiz. Mersin için, sizin için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.