Yenişehir Belediyesi şehir korteji düzenledi | Güney Gazetesi Mersin

Yenişehir Belediyesi şehir korteji düzenledi

Yenişehir Belediyesi, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Motosiklet Federasyonu Mersin İl Temsilciliği, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle motosikletli ve meşaleli şehir korteji düzenledi.

Yenişehir Belediyesi şehir korteji düzenledi


Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi önünde buluşan onlarca motosikletli, saat 19.19’da meşaleler ve müzikler eşliğinde şehir turuna başladı. Motosikletliler, belirlenen güzergâh boyunca şehir merkezinde dolaşarak bayram coşkusunu Mersin halkıyla paylaştı.

Yenişehir halkı, korteji büyük bir coşkuyla karşıladı. Vatandaşlar, güzergâh boyunca balkon ve pencerelerinden Türk bayrakları sallayarak ve alkışlarla motosikletlilere destek verdi. Özellikle çocukların ve gençlerin ilgisi, kortejin enerjisini daha da artırdı.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın önemine değinerek, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe armağan ettiği bu özel günü, gençlerimizle ve halkımızla birlikte coşkuyla kutladık. Bu tür etkinliklerle, milli bayramlarımızın ruhunu yaşatmaya devam edeceğiz” dedi. Özyiğit, etkinliğe katkı sağlayan tüm kurumlara ve katılımcılara teşekkür etti. (Haber Merkezi)