Ulaştırma Bakanına çağrı: <br>Jetinden in, Mersin’e gel! | Güney Gazetesi Mersin

Ulaştırma Bakanına çağrı:
Jetinden in, Mersin’e gel!

Mersin-Silifke arasında her yaz tatilinde, özellikle bayram tatillerinde yaşanan trafik çilesi bu yaz da yaşandı. O yoldaki trafik çilesine bizzat tanık olan CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, konuyu TBMM Genel Kurulunda gündeme getirdi.

Ulaştırma Bakanına çağrı: <br>Jetinden in, Mersin’e gel!


ABİDİN YAĞMUR
Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na Mersin’in karayolları projeleriyle ilgilenmesi çağrısında bulunan Gülcan Kış, “10 yıl evvel bitirilmesi gereken Çeşmeli Taşucu otoyolu binlerce tatilcin kâbusu olmaya devam ediyor. Buradan Ulaştırma Bakanı’na sesleniyorum; Bayram boyunca attığınız twetlerde; “konforlu ve güvenli bir ulaşım hizmeti sunduk” dediniz.  “Türkiye hızlanıyor” dediniz.  Sayın Bakan buyurun Mersin’e beraber gidelim.  Mersin’de bahsettiğim güzergahta yaşanan trafik rezaletine şahit olun.  Siz, her seyahatinizi özel jetlerle yaptığınız için vatandaşın trafik çilesini görmemenizi de yadırgamıyoruz artık” dedi.

Gülcan Kış, Karayolları 51. Silifke Şube Müdürlüğü’ne bağlı yol ağında olan; Silifke Uzuncaburç, Silifke Kırobası, Kırobası Mut ve Kırobası Karaman bağlantısındaki sıkıntının da çözülmesini istedi.