7 yılda 25 kupa | Güney Gazetesi Mersin

7 yılda 25 kupa

Toroslar Kartalspor başarıları ile Toroslar ilçesinin gururu oldu

7 yılda 25 kupa


HASAN KÜÇÜK

Toroslar İlçesi’nde 7 yıl önce kurulan ve futbol kulüplerinin alt yapısına oyuncu yetiştiren Toroslar Kartalspor 7 yılda aldığı 25 kupa ile ilçenin gururu oldu.

Toroslar Kartalspor Kulüp Başkanı ve Teknik Direktörü Cemil Can Balgir, 2017 yılında Toroslar’da kurulan futbol kulüplerinin kısa sürede elde ettiği başarılarla adını duyurduğunu söyledi. Başarılarının üzerine yenilerine ekleyerek 7 yılda 25 kupa kazandıklarını anlatan Balgir “Bu sene U12 ve U13’te Mersin şampiyonu olduk. U15 ve U18’de grubumuzu lider tamamlayıp play-offa yükseldik. Yine U17’de Mersin şampiyonu olduk ve Aksaray’da oynanan Türkiye Şampiyonası birinci kademe maçlarında ilimizi temsil ettik. 2. Amatör Küme play-offta ise şampiyon olarak 1. Amatör Küme’ye yükseldik. A takımımız önümüzdeki sezon 1. Amatör Küme’de mücadele edecek. Genç oyuncularımızla iyi bir mücadele vereceğiz” dedi.

Torosların gurur olduklarını ve ilçenin adını duyurmak için mücadele ettiklerini anlatan Balgir, Toroslarda 10 takım var. İlçemize bu yıl 5 kupa getiren tek kulüp biziz. Aldığımız kupalar Toroslar ilçemize armağanımız olsun. Toroslar’ı en iyi şekilde temsil etmek için mücadeleye devam edeceğiz” diye konuştu.