Başkan Deniz, sanayi esnafının sorunlarını dinledi | Güney Gazetesi Mersin

Başkan Deniz, sanayi esnafının sorunlarını dinledi

Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz, Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Nurettin Demir’in daveti üzerine sanayi esnafı ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Başkan Deniz, sanayi esnafının sorunlarını dinledi


Toplantıya çok sayıda esnafla birlikte, Sanayi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Demir, Yönetim Kurulu Üyeleri, Anamur Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Özkan Poçulu katıldı.

Kendisinin de uzun süredir esnaflık yaptığını belirten Başkan Deniz, Sanayi Kooperatifi Başkanı’nın dile getirdiği sorunların kısa süre içerisinde çözülebilecek sorunlar olduğunu ifade etti.

Deniz, “Ben de sizler gibi uzun süre esnaflık yaptığım için dile getirdiğiniz sorunların ne şekilde çözülebileceğini biliyorum. Dolayısı ile en kısa süre içerisinde belediyemizin ilgili müdürlüklerine sorunların çözülmesi ile ilgili talimat vereceğim. Banka ATM’si konusunu da banka müdürlerimiz ile görüşerek çözüme ulaştıracağımızı düşünüyorum.  Sanayi sitemizin ilçemize yetersiz geldiğinin de farkındayım. Özelikle sanayi içerisinde üretim yapan tesislerimizin yakın zamanda hizmete açılacak olan Organize Sanayi Bölgesine taşınmalarını sağladıktan sonra burada da bir rahatlama olacağını düşünüyorum” dedi. (Haber Merkezi)