Gitti mi, gönderildi mi? | Güney Gazetesi Mersin

Gitti mi, gönderildi mi?

Silifke Belediyespor’da Suat Beliktaş bilmecesi

Gitti mi, gönderildi mi?


HASAN KÜÇÜK

 

Silifke Belediyespor ile yollarının ayrıldığını belirten futbolcu Suat Beliktaş’ın kendisinin gitmediğini takımdan gönderildiği yönünde açıklaması Kırmızı Lacivertli ekipte polemiğe neden oldu. Kulüp, Beliktaş’ın açıklamalarına isim verilmeden cevap vererek indirim taleplerine karşılık alacağının tamamını istediği için futbolcunun gönderildiğini açıkladı.

Silifke Belediyesporlu futbolcu Suat Beliktaş, sosyal medya hesabından açıklama yaparak takımdan ayrıldığın duyurmuştu. Daha sonra ikinci bir açıklama yapan Beliktaş, kendisinin gitmediğini, baskılar sonrası teşekkür bile edilmeden gönderildiğini belirtti.

Onca emek vermesine parmağını, omzumu kırıp mücadele etmesine rağmen kendisine teşekkür edilmeye bir tenezzül edilmediğini anlatan Beliktaş hakkını helal etmediğini söyledi.

 

SİLİFKE BELEDİYESPOR: ALACAĞININ TAMAMINI İSTEYEN BİR FUTBOLCU İLE YOLLARIMIZ AYRILDI

 

Beliktaş’ın bu açıklamalarının ardından Silifke Belediyespor’dan bir açıklama yapıldı.

İsim verilmeden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. “Silifke’mizin takımı ve futbolcuları bizim için herkesten, her şeyden önemlidir. Lakin geldiğimiz noktada tüm futbolcu arkadaşlarımızla takımımızı borçlu devir aldığımız için indirim talebimiz olmuştur. Bu noktada bizleri kırmayan çoğu futbolcu arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. İndirim talebimize net bir şekilde ‘’ben alacağımın tamamını istiyorum’ diyen bir futbolcu ile tüm yollarımız net bir şekilde ayrılmıştır, alacağı ücret de kuruşu kuruşuna kendisine ödenmiştir. İsimler gelip geçicidir Silifke Belediyespor kalıcıdır. Biz bu takımı ayrıştırıcı değil birleştirici noktada buluşturacağımızın sözünü buradan herkese vermek istiyoruz. Yeni sezon transfer çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir.”