Pistte Mersin fırtınası | Güney Gazetesi Mersin

Pistte Mersin fırtınası

Mersin atletler Karaman’da 4’ü birincilik 9 madalya topladı

 Pistte Mersin fırtınası


İLKAY ADALIOĞLU 

Karaman’da düzenlenen Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) Atletizm branşı seçme yarışmalarında Mersinli atletler 4 birincilik 3 ikincilik 2 üçüncülük elde etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) atletizm branşı seçme yarışmaları 6-7 Temmuz tarihleri arasında Karaman'da gerçekleştirildi. Yarışmalarda Mersin’i temsil eden sporculardan Mizgin Seven 3 adım atlamada birinci, Haşim Levent 300 M engelde birinci ve 100 M engelde ikinci, Yiğit Işık 100 M engelde birinci, Yunus Emre Çal 3 adım atlamada ikinci, Yavuz Selim Bağırık uzun atlamada ikinci, Zehra Kapar 100 M engelde birinci uzun atlamada üçüncü, İrem Karakuş karışık kategorisinde üçüncü ve Sudenaz Özçivi de derece yaparak SEM'e katılma başarısı gösterdi. Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, ilimizi

en iyi şekilde temsil ederek SEM' e katılma hakkı elde sporcular ile antrenörleri Ali Karakesme, Kadriye Aydın, Bülent Yahya ve Özkan Çelik'i tebrik ediyor başarılarının devamını diledi. (Haber Merkezi)