ASKF’den Göksun Öz’e ziyaret | Güney Gazetesi Mersin

ASKF’den Göksun Öz’e ziyaret

ASKF’den Göksun Öz’e ziyaret


Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mithat Ertaş ve yönetim kurulu üyeleri, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Göksun Öz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü makamında gerçekleştirilen ziyarette konuşan Mersin ASKF Başkanı Mithat Ertaş “ASKF yönetimi olarak sayın müdürümüz öncelikle hayırlı uğurlu olsun yeni görevinizde başarılar diliyoruz. Sizlerin yanındayız ve Amatör spor kulüplerinin yaşadığı sıkıntıların zaman içinde sizlerin sayesinde giderileceğine inanıyor, şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına yeni görevinizde başarılar diliyoruz.” dedi.

İl Müdürü Göksun Öz ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak Bakanlığımızın bünyesinde amatör spor ve Amatör Spor Kulüplerinin yanında olacağız.  Mersin gerek devasa spor tesisleri gerek lisanslı ve faal lisanslı sporcu sayıları gerekse amatör spor kulübü sayılarıyla öne çıkan şehirlerimizde birisi. Mersin ASKF ile birlikte hareket ederek amatör spora ve amatör spor kulüplerine destek vermeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)