“Her şey güzel olacak” | Güney Gazetesi Mersin

“Her şey güzel olacak”

Mersin Basketball’ıun yeni Başantrenörü Güray Kurtuluş, süre istedi, umutlu konuştu

“Her şey güzel olacak”


HASAN KÜÇÜK

Üst üste alınan 2 mağlubiyet sonrası İbrahim Sağdıç ile yollarını ayıran Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) ekibi Seçil Kauçuk Mersin Basketball’da yeni Başantrenör Güray Kurtuluş oldu. Çeşitli takımlarda koçluk yapan Kurtuluş’un geçen sezon çalıştırdığı YTR Gayrimenkul Bodrum Basketbol play-off şampiyonu olarak Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ne yükselmişti.

 

KURTULUŞ: ZORLU 4 MAÇIMIZ VAR

Henüz galibiyetle tanışamayan Seçil Kauçuk Mersin Basketball TKBL’nin 3. Haftasında cumartesi günü Edip Buran Spor Salonu’nda konuk edeceği Urla Belediyesi maçı hazırlıklarını yeni Başantrenör Güray Kurtuluş yönetiminde sürdürüyor. Oyuncular pas ve taktik çalışması yaptığı antrenman yaklaşık 3 saat sürdü.  

Başantrenör Güray Kurtuluş GÜNEY’e yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Mersin Basketball ile sene başında da bir görüşme halinde idim. İlk önce şartlar uygun değildi. Yönetimden şimdi yeniden teklif geldi. Şartlar uygun hale geldiği için değerlendirdik. Mersin sporuna hizmet ediyoruz.  Şu unda takım 2 maçını kaybetmiş durumda. Cumartesi günü Urla maçına çıkacağız. Urla çok zorlu bir rakip. Dengeleri bozabilecek bir kadroya sahipler. Daha yeni geldim. Eksik oyuncularımız var. İlerleyen zamanlarda takviye yapacağız. Zorlu bir 4 maçımız var. Fikstürde iyi takımlarla oynayacağız. Elimizden geleni yapacağız. Benim oyunculara, oyuncuların bana alışması için 3-4 haftaya ihtiyacımız var. Başlangıç kötü olsa da sonu iyi olur diye düşünüyorum. Takviyeleri yaptıktan sonra takım daha iyi olacak.”