Silifke Belediyespor’da galibiyet coşkusu | Güney Gazetesi Mersin

Silifke Belediyespor’da galibiyet coşkusu

Mağlubiyet yüzü görmeyen Mavi Yengeçler şampiyonluğa koşuyor

Silifke Belediyespor’da galibiyet coşkusu


TFF 3. Lig 1. Grup 4. Haftasında geriye düştüğü karşılaşmada Kahramanmaraşspor’u 3-1 yenerek namağlup ünvanını sürdüren Silifke Belediyespor’da büyük sevinç yaşanıyor. Kırmızı Lacivertliler bu galibiyetle puanını 10’a çıkararak liderle puanı eşitledi ve 4. sırada yer aldı.

Silifke Belediye Başkanı ve Silifke Belediyespor Onursal Başkanı Opr. Dr Mustafa Turgut, karşılaşmayı  Kaymakam Abdullah Aslaner ve protokol üyeleriyle birlikte tribünden izledi. Güzel bir oyun sonucu galip gelen takımı tebrik eden Başkan Turgut  ‘Kahramanmaraşspor karşısında 3-1 galip gelen Silifke Belediyespor’umuzu tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Yönetim kurulumuza, teknik heyetimize ve futbolcularımıza güveniyorum ve belediye olarak her zaman yanındayızb” dedi.

 

 

OĞUZ: YOLUMUZA BAŞARILI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYORUZ

Silifke Belediyespor Kulü Başkanı  Sait Oğuz ise, ‘Ligde namağlup yolumuza devam ediyoruz. Teknik heyetimizi ve futbolcularımızı galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Yönetim olarak takımımızın her zaman yanındayız. Daha da güzel günler göreceğiz. Bizleri destekleyen taraftarlarımıza ve Silifkelilere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

AVCIBAY: TAKIMIMIZ ELİNDEN GELENİ YAPIYOR

Silifke Belediyespor Teknik Direktörü İlker Avcıbay ise her geçen gün daha iyi oyunlar çıkardıklarını belirterek “Oynadığımız 4 maçlık periyotta iyi ve güzel oyunlarla 10 puan topladık. Futbolcularıma her zaman ve şartta güveniyorum. Onlar verdiğimiz görevleri en iyi şekilde yapıyor. İnşallah hep birlikte daha da yukarılarda olacağız. Tribünlerden takımımızı destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Silifke, bu hafta evinde Kuşadasıspor’u konuk edecek. (Haber Merkezi)