“Mersinspor’u dünyaya tanıtacağız” | Güney Gazetesi Mersin

“Mersinspor’u dünyaya tanıtacağız”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Basketbol Süper Lig’in çiçeği burnunda ekibi MSK Mersin’in teknik heyet ve sporcularla bir araya geldi, büyük hayalini üç kelimeyle açıkladı

“Mersinspor’u dünyaya tanıtacağız”


Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin (BSL) çiçeği burnunda ekibi Mersinspor sezonun ilk maçında cuma günü Denizli ekibi Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. MSK, evindeki ilk maçta ise 13 Ekim’de Petkimspor’u konuk edecek.

Sarı Siyahlılarda lig öncesi heyecanlı bekleyiş sürerken Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersinspor oyuncularıyla bir araya geldi. Oyuncularla sohbet edip başarı dileyen Seçer, MSK’nın Mersin Servet Tazegül Spor Salonu’nda 13 Ekim Pazar günü saat 18.00’da Petkim Spor ile oynayacağı maça Mersinli sporseverleri davet ederek, “destek olalım” çağrısında bulundu.

 

 

SEÇER: ŞEHRİMİZİ EN GÜZEL ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ

Seçer, MSK için emek veren herkese geçen sezon Mersin’e yaşattıkları gurur dolayısıyla teşekkür etti. Süper Lig için ekibin hazır olduğunu gördüğünü ifade eden Seçer, “Kamp sezonu dönemi gayet iyi geçmiş gibi görünüyor. Geçtiğimiz yıl şehrimize bir mutluluk yaşattınız. Sadece oyuncular, antrenörümüz değil; ekipte olan, her kademede çalışan, bize ve takımımıza katkı sunan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu yıl Süper Lig’de olacağız ve şehrimizi en güzel şekilde temsil edeceğiz. Bundan en küçük bir kaygım yok” dedi.

 

 

“MERSİNLİLERDEN DESTEK İSTİYORUZ”

Müsabakaların Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynanacağını hatırlatan Seçer şöyle devam etti: “Seyircilerimizin maçı uygun ortamda izlemeleri için salonu son derece güzel dokunuşlarla keyifli bir hale getirdik. Mersin halkının maçlarımıza gelip, takımımızı desteklemesini isteriz. Bunun için de çalışmalarımız ve kombine bilet satışlarımız oldu. İstiyoruz ki salon dolsun.”

“MSK MERSİN’E ÇOK YAKIŞACAK”

Süper Lig’de başarılı sonuçlar alan bir takımın Mersin’e çok yakışacağını belirten Seçer, “Bu sezon Süper Lig’de alacakları başarılı sonuçlarla sonraki sezonda Avrupa’da oynamayı hedefliyoruz. MSK’yı sadece Türkiye’nin değil, Avrupa’nın hatta dünyanın tanıması hedefindeyiz” diye konuştu.

 

 

ÜSTÜNDAĞ: HEDEFİMİZ MERSİN’İN İSMİNİ AVRUPA’YA TAŞIMAK

MSK Başkanı Berkay Üstündağ da düşüncelerini şöyle dile getirdi:  “Kurulan bu takımın çok güzel bir kimyası ve buna öncülük eden bir ekibimiz var. Hedeflerimiz arasında Mersin’in ismini Avrupa’ya taşımak olduğu için bu sene play-offları göreceğimize inanıyorum. Ekibimiz çok güzel ama ondan daha güzel olan şey; Başkanımız Vahap Seçer’in bize destek olması.”

MSK Başantrenörü Can Sevim ise desteklerinden ötürü Başkan Seçer’e teşekkür ederek, “Yanımızda olduğunuzu bilmek bizim ve tüm ekibimiz için çok değerli ve önemli.” dedi. (Haber Merkezi)