Parkede ince hesaplar | Güney Gazetesi Mersin

Parkede ince hesaplar

ÇBK Mersin, Nesibe Aydın deplasmanında. İlkem Yapı Tarsus, Emlak Konut’u ağırlayacak

Parkede ince hesaplar


HASAN KÜÇÜK

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde (TKBSL) ilimizi temsil eden ÇBK Mersin ikinci hafta karşılaşmasında cumartesi günü başkent temsilcisi Nesibe Aydın’a konuk olacak. İlkem Yapı Tarsusspor ise İstanbul ekibi Emlak Konut’u ağırlayacak.

Geçen hafta Emlak Konut’u 20 sayı farkla yenerek sezona iyi bir başlangıç yapan ÇBK Mersin, ilk haftayı bay geçiren Ankara ekibi Nesibe Aydın’a konuk olacak. Saat 15.00’te Başakşehir Spor Kompleksi’nde oynanacak karşılaşma TRT Spor Yıldız’dan canlı yayınlanacak. Müsabakayı Polat Parlak yönetecek. Sezer Bor ve Burak Aktaş ise yardımcı hakem olarak görev alacak. Mersin temsilcisi maçı kazanarak seri yakalamak istiyor.

 

TARSUSSPOR’UN KONUĞU EMLAK KONUT

Sezona 20 sayılık Galatasaray mağlubiyeti ile başlayan İlkem Yapı Tarsusspor ise ilk maçında ÇBK Mersin’e 20 sayı farkla mağlup olan Emlak Konut’u ağırlayacak. Saat 14.00’te Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma Youtube TBF/TV’den canlı yayınlanacak. Musa Kazım Çetin’in yöneteceği karşılaşmada Mustafa Çeltiker ve Sait Nedim Çelik yardımcı hakem olarak görev alacak. Tarsus ekibi ikinci maçında galibiyet için parkeye çıkacak.