Silifke Kuşadası’na acımadı: 3-1 | Güney Gazetesi Mersin

Silifke Kuşadası’na acımadı: 3-1

Silifke Kuşadası’na acımadı: 3-1


HASAN KÜÇÜK

Nesine 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Silifke Belediyespor 5. Hafta karşılaşmasında sıfır puanla son sırada yer alan Kuşadasıspor’u 3-1 mağlup etti. 4. galibiyetini alan Silifke Belediyespor puanını 13’e çıkarak averajla liderliğe yükseldi. Silifke Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmaya Mavi Yengeçler;  Ömürcan Çavuşoğlu, Kağan Topçu,  Enes Tayfun, Ekrem Çalışanlar, Arif Cılak,Bekir Can Sönmez, Okan Toprak, Turan Demirci, Şükrü Kaan Kılıçaslan, Burak Evren ve Metin Sevinç 11’i ile cıktı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Silifke Belediyespor 6. Dakikada Burak Evren’in golü ile 1-0 öne geçerken Kuşadasıspor 42. Dakikada Abdullah Çınar’ın golü ile eşitliği yakaladı. İlk yarı karşılıklı gollerde 1-1 sona erdi.

İkinci yarıya da etkili başlayan Mavi Yengeçler 49. Dakikada Okan Toprak golü ile yeniden öne geçti: 2-1. Kuşadasıspo 60. Dakikada Ender Alkan’ın çift sarı karttan kırmızı kart görmesi üzerine kalan sürede 10 kişi mücadele etti. Bu dakikadan sonra iyi mücadelesini sürdüren Silifke Belediyespor 89. dakikada Berkay Öztuvan’ın golü ile farkı 2’ye çıkardı: 3-1. Karşılaşma bu skorla sona erdi.