Tek gülen Mezitli | Güney Gazetesi Mersin

Tek gülen Mezitli

Bölgesel Amatör Lig ikinci haftasında Anamur berabere kalırken, Tarsus İdman Yurdu ve Homurlu kaybetti

Tek gülen Mezitli


HASAN KÜÇÜK

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grupta mücadele eden Mersin ekiplerinin ikinci haftada yüzü gülmedi. Mezitli 33 FK dışında takımlarımız haftayı kayıpla kapattı.

BAL 6. Grup 2. Hafta karşılaşmasında Mezitli 33 FK, deplasmanda Aksaray ekibi Osmanlı 1453 Spor’a konuk oldu. Mezitli 33 FK, Dağılgan 1 nolu sahada oynanan karşılaşmanın 28. dakikasında Ozan Can’ın golü ile 0-1 öne geçerken ev sahibi ekip 48. dakikada beraberliği yakaladı. Kırmızı Beyazlılar 87. Dakikada Ramazan Zengin’in golü ile sahadan 1-2 galip ayrıldı. Mezitli bu skorla 2’de 2 yaptı.  

Anamur Belediyespor ise yeni teknik direktör Muzaffer Tozlu yönetiminde grubun güçlü takımlarından İrfan Aksoy İnşaat Ereğlispor’u konuk etti. Anamur İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Anamur Kaymakamı Bilal Bozdemir ve Belediye Başkanı Durmuş Deniz de tribünlerden izleyerek takımlarına destek verdi. Bu yıl ilk kez kendi seyircisi önünde mücadele eden Anamur ilk yarıda tutuk bir oyun sergilerken etkili olan Ereğlispor aradığı golü 34.dakika İlker’in kafasından bularak öne geçti. İlk yarının böyle bitmesi beklenirken 45+1. dakikada soldan yapılan ortayla oluşan karambolde kaptan Ali Çan topa dokunarak skoru 1-1 yaptı ve ilk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarı iki takımda öne geçecek golü bulamayınca karşılaşma 1-1 sona erdi.

 

 

TARSUS’TA KÖTÜ GİDİŞAT SÜRÜYOR

Tarsus İdman Yurdu ise Isparta ekibi Keçiborlu Belediyespor’a konuk oldu. 2-0 geriye düşen Sarı Lacivertliler 80’nci dakikada bulduğu golle farkı 1’e düşürdü. Karşılaşma TİY’in 2-1 mağlubiyeti ile son buldu.    

 

HOMURLU’DA YÜZLER GÜLMÜYOR

Mersin deplasmanındaki ilk maçta Mezitli 33 FK’ya mağlup olan Homurlu 1951 Spor ikinci hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı grubun şampiyon adaylarından Eskişehirspor’a zon dakikalarda yediği gollerle 0-2 mağlup oldu.