Perilerde galibiyet coşkusu | Güney Gazetesi Mersin

Perilerde galibiyet coşkusu

Bu sezon ilk defa kazanan İlkem Yapı’da sevinç var

Perilerde galibiyet coşkusu


HASAN KÜÇÜK

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi 3.hafta karşılaşmasında OGM Ormanspor’u uzatma periyodunda 3 sayı farkla 95-98 yenen İlkem Yapı Tarsusspor’da büyük sevinç yaşanıyor. Tarsus ekibi bu galibiyetle puanını 4’e yükseltti.

İlkem Yapı Tarsusspor Başantrenörü Cihat Barış Akgün, GÜNEY’e yaptığı açıklamada ilk iki hafta kötü mağlubiyetler aldıklarını söyledi. Düşük yüzle ile oynadıkları Galatasaray’a cevap veremediklerini hatırlatan Akgün “Emlak Konut maçına iyi başlamıştık ama geriye düşüp tekrar yakalamamıza rağmen biraz da kendimiz dışında olan sebeplerden dolayı kaybettik” dedi.

 

AKGÜN: HEDEFE ULAŞMAK İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

OGM Ormanspor maçına iyi hazırlandıklarını ifade eden Akgün şöyle devam etti: “İyi takım olan rakibimizin iyi yabancıları ve kadrosu var. Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Takibi bırakmadık. 2 defa 8-10 sayı geriye düşmemize rağmen özellikle son periyodda maçı uzatmaya taşımayı başardık. Uzatmadan önce de kazanabilirdik. Uzatma dakikalarına kötü girmemize rağmen oyunun kontrolünü hemen elimize aldık. Hata yapmadık. Özellikle ribauntlarda son bölümlerde uzatma dahil 10 dakika rakibimize ciddi bir üstünlük sağladık. Onun sayesinde maçı kazandık. 3 yabancımızdan çok büyük katkı aldık. Türklerden Ceylin ve Ece’nin katkısı çok iyi oldu. Büşra ve Elif tecrübeleri ile çok katkı verdi. Banu iyi işler yaptı ve maçın erken kırılmasını engelledi. Şimdi Fenerbahçe maçı var. Bizim için rakip ayrımı yok. Her maçı kazanmak bizim için hedef. Hedefe ulaşmak için çalışmaya devam edeceğiz.”