“Kazanmak için her şeyi yapacağız” | Güney Gazetesi Mersin

“Kazanmak için her şeyi yapacağız”

Bursaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Silifke Belediyespor 3 puanı hedefledi. Teknik Direktörü İlker Avcıbay “İnandık, kenetlendik” dedi, ekledi:

 “Kazanmak için her şeyi yapacağız”


HASAN KÜÇÜK  

Silifke Belediyespor Nesine 3. Lig 7. Haftasında pazar günü evinde ağırlayacağı Bursaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Mavi Yengeçler Teknik Direktör İlker Avcıbay yönetiminde Silifke Şehir Stadı’ndaki antrenmanda pas ve taktik çalışması gerçekleştirdi. Geçen hafta Belediye Kütahyaspor karşısında sezonun ilk mağlubiyetini alan Silifke Belediyespor lider Bursa’yı evinde devirerek yeniden zirveye oturmanın hesabını yapıyor.

Silifke Belediyespor Teknik Direktörü İlker Avcıbay pazar günü grubun en ciddi takımlarından biri ile karşılaşacaklarını söyledi. Köklü camia olan Bursa ve Karşıyaka’nın tribün, yönetim ve saha içindeki oyuncu bütünlüğünü sağlamış büyük camialardan olduğunu hatırlatan Avcıbay, “Biz bu grupta en iyi futbol oynayan iyi mücadele eden sahada hücum ve savunma anlamında planı olan bir takımız. Biz rakibimize saygı gösteriyoruz. Fakat 11-11 oyunda fark çok açık değil. Bu maçı kazanmak için oyuncularımla her şeyi yapacağız. Kazanmak için planlarımız var. Çalışıyoruz. Maç maç değişen planlar üzerine oyuncularım iyi uyum sağlıyorlar. Onlarla bağımız kuvvetli” dedi.

“SİLİFKE FORMASI ALTINDA KENETLENELİM”

Büyük bir ilçe olan Silifke’de bütünlüğü sağlayamadıkları bazı konuların ise kendilerini üzdüğünü anlatan Avcıbay şunları söyledi: “Geçmişe yönelik bazı kırgınlıklar bir kenara bırakılmalı. Biz rakiplerimiz olan Bursa, Karşıyaka gibi çok büyük camialar değiliz.  Bunlar çok kenetlenmişler. Bütçeleri bizim çok üstümüzde. Daha az sayıda olan bizler birlikteliği sağlamalıyız. Bu hafta çok ciddi bir rakibe karşı oynuyoruz. Saha içinde gereken mücadeleyi yapacağız. Saha dışından da taraftarlarımızdan destek vermelerini istiyoruz. Bizi seven herkesi Silifke Belediyespor forması etrafında kenetlenmeye davet ediyorum. Yalnız kaldığınız zaman güçlü rakipler karşısında ezilmek bizi mutsuz ediyor. Taraftarlarımızdan provokasyonlara gelmeden sonuç ne olursa olsun bizi desteklesinler. Biz elimizden gelen en iyi oyunu izletmek istiyoruz.”