‘Dejavu’ Mezitli sahnesinde | Güney Gazetesi Mersin

‘Dejavu’ Mezitli sahnesinde

‘Dejavu’ adlı komedi türündeki tiyatro oyunu 29 Nisan Salı günü saat 20.00’da Mezitli Kültür Merkezi’nde izleyiciyle buluşacak.

‘Dejavu’ Mezitli sahnesinde


70 dakika sürecek olan oyunda +13 yaş sınırı bulunuyor. Tamer Güven’in yönettiği oyunun oyuncu kadrosunda ise İrem İpek, Emre Tabakçı, Gizem Şengezer ve Tamer Güven yer alıyor.

 

OYUNUN KONUSU

 

Kendinden daha genç ve çekici bir kadınla evlenen saf, sevecen ve terbiyeli karakterimiz eşinin 'aşırı şüphe çeken' hareketlerine anlam vermeye çalışmaktadır. Ayrıca karısının komşusuyla kendini aldattığını düşündüğünden işin içine bir de dedektifi dahil etmesiyle olaylar bambaşka bir boyuta evrilir. Herkesin birbirinin kuyusunu kazdığı, ikili anlaşmaların, entrikaların ve bolca kahkahanın yer aldığı oyunumuzda belki siz de 'Dejavu' yaşayacaksınız. (GÜNEY)