BAL’da 20.hafta heyecanı | Güney Gazetesi Mersin

BAL’da 20.hafta heyecanı

BAL’da 20.hafta heyecanı


Hasan Küçük

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5.Grup’ta 20.hafta maçları oynanacak. Grupta mücadele eden İçel İdman Yurdu evinde Büyükşehir Belediyesi Meskispor ile kozlarını paylaşırken İdman Yurdu 1925 ise Pozantı Gençlikspor’u ağırlayacak. İçel İdman Yurdu – Meskispor maçı yarın saat 14.00’te Mersin Stadyumu’nda oynanırken İdman Yurdu 1925 – Pozantı Gençlikspor maçı ise pazar günü saat 14.00’te Mersin Stadyumu’nda oynanacak.

İDMAN YURDU, MESKİ’Yİ AĞIRLAYACAK

Grupta şampiyonluk mücadelesi veren İçel İdman Yurdu evinde Büyükşehir Belediyesi Meskispor’u ağırlayacak. Saat 14.00’te Mersin Stadyumu’nda oynanacak maçı Osmaniye bölgesinden hakem Burak Aksak yönetecek. Aksak’ın yardımcılıklarını; Feyzullah Çimen ile Ahmet Mert İlkbahar yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Hasan Rıza Akol.

1925 ÇIKIŞA GEÇMEK İSTİYOR

5.Grup’ta mücadele eden bir diğer Mersin temsilcisi İdman Yurdu 1925 ise evinde Pozantı Gençlikspor’u ağırlayacak. Pazar günü oynanacak mücadele saat 14.00’te başlarken Mersin Stadyumu’nda oynanacak. Son 2 maçta 5 puan kaybeden 1925, Pozantı maçını kazanarak çıkışa geçmek isterken karşılaşmayı Diyarbakır bölgesinden Abidin Yıldırım yöneteceği açıklandı. Yıldırım’ın yardımcılıklarını ise; İsmail Akbulut ile Ulaş Çelik yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise; Mazlum Suna.