3 puanı alıp döneceğiz! | Güney Gazetesi Mersin

3 puanı alıp döneceğiz!

İçel İdman Yurdu, Tüysüz maçının mesaisini dün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör İbrahim Baş yaptığı açıklamada, “Tüysüz’de kazanmamız gereken bir 3 puan var. O 3 puanı alıp döneceğiz” dedi

3 puanı alıp döneceğiz!


Ahmet Sütcü

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5.Grup’un 21.hafta maçında Osmaniye temsilcisi Tüysüzspor’a konuk olacak İçel İdman Yurdu karşılaşmanın mesaisini bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenman öncesinde futbolcularla kısa bir toplantı yapan Teknik Direktör İbrahim Baş, 6 haftanın kaldığını belirterek her maçı final olarak görmeye devam ederek adım adım ilerleyeceklerini söyledi. Düz koşu ile başlayan antrenman topla yapılan çalışma ile tamamlandı.

“ÖNEMLİ OLAN 3 PUAN”

Antrenmanın ardından Tüysüz maçı öncesinde açıklamalarda bulunan İçel İdman Yurdu Teknik Direktörü İbrahim Baş, “Lig öyle bir hal aldı ki Tüysüz belki ligin sonunda olan bir rakip, Ceyhan’dan 7 yedi. İskenderun’dan 3 yedi. Zayıf gibi düşünülüyor. Ama bana göre konsantrasyonu zor olan maçlardan birisi olarak görüyorum. Ligin sonunda, önüne gelenden gol yemiş bir takım. Bizde lideriz. Genç oyunculardan kurulu bir takımla oynayacağız. Kendilerini ifade etmek isteyen bir takım. Dikkat ederseniz gol becerisi yüksek bir takım. Her maçta gol atıyorlar. Oyunu çirkinleştirmeye çalıştırmadan, güzel futbol oynuyorlar. Geçen hafta 7 gol yemiş olması bizi hiç ilgilendirmiyor. Son sırada olması bizi ilgilendirmiyor. Bizi ilgilendiren tek şey orada kazanılması gereken bir 3 puan var. Biz o 3 puanı alıp döneceğiz. Biz 5 atmışız, 6 atmışız, 3 atmışız bir önemi yok. Önemli olan 3 puan. Bizi ileriye taşıyacak 3 puanı heybemize koymamız gerekiyor” dedi.

İBRAHİM BAŞ’TAN TARAFTARA ÇAĞRI

Mersin’e profesyonel takım kazandırmak adına son 6 haftanın kaldığını söyleyen Baş, tüm taraftarları desteğe davet etti. Deneyimli teknik adam sözlerini şöyle tamamladı: “Mersin büyük bir camia. 6 haftamız kaldı. Mersin’e bir profesyonel takım kazandırma arzumuz var. Tüm taraftarımızı hem içeride hem de dışarıda bizleri daha çok desteklemelerini bekliyoruz. Bu birlik ve beraberlik sezon sonu bizleri zafere ulaştıracak.”