2.Amatör’de heyecan sürüyor | Güney Gazetesi Mersin

2.Amatör’de heyecan sürüyor

2.Amatör’de heyecan sürüyor


HASAN KÜÇÜK

2.Amatör Küme A,B,C ve D gruplarında heyecan kıyasıya sürüyor. Gruplarda mücadele eden takımlar 1.Amatör Küme’ye yükselme mücadelesi gösteriyor.  Hafta sonu A Grubu’nda 3, B Grubu’nda 4, C Grubu’nda 2, D Grubu’nda ise 4 maç oynanarak haftanın karşılaşmaları tamamlandı.

GALATA, 1925’İ DEVİRDİ

Merkezdeki takımların mücadele ettiği A Grubu’nda haftanın en önemli maçında Galataspor ile 1925 Akdenizspor karşı karşıya geldi. Gülen taraf Galataspor olarak 3’te 3 yaptı. A Grubu’nda oynanan bir diğer maçta Yenişehir İdman Yurdu evinde ağırladığı Kadir Efespor’u 5-4 mağlup ederek 3’te 3 yaptı. Grupta Demirtaşgücü – Çukurova İdman Yurdu karşılaşması ise 2-2’lik eşitlikle sonuçlandı. Mersin Demirspor ise Mavi Balinaspor’un ligden çekilmesiyle haftayı maç oynamadan, galibiyetle kapattı.

TARSUS’TA BARBAROS İLE BERDAN YARIŞIYOR

Tarsus takımlarının mücadele ettiği B Grubu’nda ise Barbarosspor ile Berdanspor’un liderlik yarışı sürüyor. 2.haftanın oynandığı grupta her iki takım altışar puanla zirve yarışını sürdürüyor. Grupta oynanan haftanın maçlarında alınan sonuçlar şöyle: “Berdanspor 2-1 Yeşilkuyuspor, Burhanspor 4-2 Yenicespor, Kazanlı İdman Yurdu 1-2 Barbarosspor, Tarsus Demirspor 2-2 Tarsus Gençlerbirliği.”

ÇEŞMELİ İDMAN YURDU LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

Erdemli takımlarının mücadele ettiği C Grubu’nda ise Çeşmeli İdman Yurdu, 2’de 2 yaparak liderliğini sürdürdü. Kırmızı-lacivertliler, Erdemli Belediyespor’u 4-1 mağlup ederek 6 puanla liderliğini sürdürdü. Grupta oynanan bir diğer maçta Çeşmelispor, Davultepespor’u 1-0 mağlup etti. Tömük Esnafspor ise Erdemli Gençlerbirliği’nin lgden çekilmesiyle maçı 3-0 kazandı.

SİLİFKE GRUBUNDA GÜLNAR LİDER

Silifke, Anamur, Aydıncık takımlarının mücadele ettiği D Grubu’nda ise, hafta sonu 3 maç oynanandı. Oynanan maçlarla 2’de 2 yapan Gülnarspor liderliğini sürdürdü.Grupta mücadele eden Silifke İdman Yurdu ise 2’de 0 yaparak haftayı son sırada tamamladı. Oynanan maçlarda alınan sonuçlar şöyle: Anamur Gençlikspor 4-2 Taşucuspor, Gülnarspor 1-0 Bahçeköyüspor, Silifke İdman Yurdu 3-5 Aydıncıkspor.