İdman Yurdu’nda mesai başladı | Güney Gazetesi Mersin

İdman Yurdu’nda mesai başladı

İdman Yurdu’nda mesai başladı


Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'un 22.hafta maçında Elit Naturel Eşmekaya Sultanhanıspor'u ağırlayacak İçel İdman Yurdu maçının hazırlıklarına bugün Prof.Dr.Aziz Sancar Gençlik Merkezi'nde yaptığı çalışmalarla başladı.
"HERKESİN HEDEFİ KENDİNE"
Eşmekaya maçı öncesinde açıklamalarda bulunan İçel İdman Yurdu Teknik Direktörü İbrahim Baş, "Bizim bu ligde şampiyon olmak gibi bir hedefimizin olduğu gibi alt sıralardaki takımların da bir hedefi var. Eşmekaya; ligde kalmak istiyor. Yabanlı ile arasında 6 puan var. Bizde şampiyon olmak istiyoruz. Herkesin hedefi kendine. Bizler çıkıp 3 puanı alarak şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak istiyoruz"dedi
 
"RAKİPLER İYİ OYNAMAMIZI İSTEMİYORLAR"
 
"Herkesin artık katkıda bulunması gerekiyor" diyen Baş, "Mersin'de profesyonel bir takımın eksikliği var. Bu eksikliği gidermek istiyoruz. İstediğimiz şey bu. Çok iyi oynamışsın oynamamışsın bir önemi yok. Rakipler iyi oynamamızı istemiyorlar ki. Tüysüz'de öyle bir ortam vardı ki hakem her şeye sarı kart gösterdi. Başkanımız kırmızı kart gördü. 1 futbolcumuz sakatlandı. 2 futbolcumuz ise sakatlığın eşiğinden döndü. Hanemize 3 puanı yazdırarak yolumuza devam edeceğiz" sözlerini kullandı.