Hedef 6’da 6 | Güney Gazetesi Mersin

Hedef 6’da 6

5’te 5 yaparak çıkışa geçen Tarsus İdman Yurdu, yaptığı antrenmanla Manisa maçının mesaisine başladı. Sarı-lacivertliler, Manisa’yı da yenerek 6’da 6 yapmak istiyor

Hedef 6’da 6


TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu, yaptığı antrenmanla hafta sonu evinde ağırlayacağı Manisa Futbol Kulübü maçının mesaisine başladı. Üst üste 5 maçta galip gelerek play-off yolunda emin adımlarla ilerleyen sarı-lacivertlilerde morallerin yerinde olduğu gözlemlendi.

MUSA ATAY MUTLU

Öte yandan Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Dr. Musa Atay yaptığı yazılı açıklamada; Afyon Afjet gibi güçlü bir takımı iyi futbolla yenip, 3 puanla Tarsus'a döndükleri için son derece mutlu olduklarını söyledi.

BAŞKANDAN TEBRİK

Musa Atay, sarı-lacivertli takımın 5'te 5 yaparak yoluna galibiyetle devam ettiğini ve bunun tesadüf olmadığını vurgulayarak, " Afyon Afjet karşısında, taraflı tarafsız herkesin takdir ettiği, göze hoş gelen, oyunu çirkinleştirmeyen bir futbol ortaya koyduk. Sonuçta da güzel futbolla, güzel bir galibiyet aldık. Oyuncularımı,teknik ekibi ve tribünde olan destek veren taraftarımızı tebrik ediyorum." dedi.

“BİZİ YALNIZ BIRAKMASINLAR”

Başkan Musa Atay, oyuncularının, hedefleri doğrultusunda maça iyi motive olduğunu dile getirerek, "Gerçekten uzun zaman hafızalardan silinmeyecek seri yakaladık ve buhrandan çıkarak buralara geldik. Televizyon ekranlarında maçı izleyenlere de güzel bir maç izlettiğimizi düşünüyoruz.Bizim yerimiz kesinlikle bu lig değil, hedeflerimiz doğrultusunda istediğimiz yerde olacağız. Bu hafta sonunda ligin en zor maçlarından biri olan iç saha maçında Manisa ile oynayacağız. Tarsuslular'da bizi bu maçta yalnız bırakmasınlar''diye konuştu.

GALİBİYETİ KAPTANA ARMAĞAN ETTİLER

Ayrıca alınan galibiyeti takım kaptanlarından Ferhat Duman'a armağan ettiklerini kaydeden Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Musa Atay, “Çalışkan oyuncumuz kaptanımız ,değerimiz Ferhat Duman'ın yeni yaşının kutluyor,sağlık ve huzur dolu nice yaşlar diliyorum ''diyerek sözlerini tamamladı. (Haber Merkezi)